Céginformáció

A THERMO-SIÓ KFT. 1991 őszén alakult, s immáron több, mint két évtizede vesz részt az ajtók, ablakok gyártására, szerelésére és beépítésére szakosodott iparág versenyében.

Jelmondatunk: "Minőségi, szakszerű munka ennek megfelelő áron = elégedett vevő".

Ezt szem előtt tartva cégünk dinamikusan fejlődött, amit mi sem bizonyít jobban, hogy 2001-ben a vállalkozás bérelt telephelyéről saját helyre költözött. A város ipari negyedében található új építésű irodaházunk földszintjén egy 140 négyzetméteres bemutatótermet rendeztünk be, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek Cégünk sokoldalú szolgáltatásaival és termékpalettájával. Az első ütemben megépített gyártócsarnokunk minden tekintetben megfelel az Európai Unióban előírt követelményeknek, 2004 év végén, pedig második ütemben hozzáláttunk a telephelyünk további bővítéséhez.

Társaságunk alaptevékenysége a műanyag homlokzati nyílászárók (bejárati ajtók, erkélyajtók, ablakok) és homlokzati elemek egyedi megrendelés alapján való gyártása, e mellet foglalkozunk még beltéri fa- és műanyag ajtók, tetősíkba beépíthető műanyag ill. faablakok forgalmazásával is.

Úgy gondoljuk, hogy eredményességünket a minőségi termékek mellett a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollégáinknak is köszönhetjük, akik a piaci elvárásokat és a vevők igényeit figyelembe véve segítenek a megfelelő nyílászárók kiválasztásában, tervezésében.

Vállaljuk a legyártott termék szakszerű szállítását, beépítését, és szükséges esetén a termék szervizelését. Nyílászáróinkra 2 év jótállást és további 3 év szavatosságot garantálunk.

A Thermo-Sió Kft. nyílászárói Építőipari Műszaki Engedéllyel rendelkeznek.